Levertijd

Maandag t/m vrijdag vóór 16.00 uur besteld en betaald? De volgende dag al in huis!

Onze webwinkel is 365 dagen per jaar en 24 uur per dag geopend. Zo kunt u op elk gewenst moment van de dag online bestellen!

De levering vindt plaats vanuit onze eigen voorraad en ons eigen magazijn. Wij zijn dus niet afhankelijk van de voorraden bij distributeurs. De voorraadstatus op onze website is daarom realtime en altijd actueel. Wel zo prettig, zo weet u exact waar u aan toe bent. Staat bij een artikel vermeld dat het direct uit eigen voorraad leverbaar is, dan wordt het product na betaling meteen verzonden*.

Vanuit ons magazijn verzenden wij op maandag t/m vrijdag** de bestelde en betaalde producten. Voor de verzending maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Zij leveren de door ons verzonden bestellingen 5 dagen per week op het door u aangegeven bezorgadres. Thuis of op het werk. Met een stipheidspercentage van meer dan 96% zorgt PostNL er voor dat de zending vrijwel zeker de volgende dag wordt bezorgd. Wel zo fijn!

Levering binnen Nederland

besteld en betaald op verzending op verwachte levering
maandag vóór 16.00 uur maandag dinsdag
dinsdag vóór 16.00 uur dinsdag woensdag
woensdag vóór 16.00 uur woensdag donderdag
donderdag vóór 16.00 uur donderdag vrijdag
vrijdag vóór 16.00 uur vrijdag zaterdag
zaterdag maandag dinsdag
zondag maandag dinsdag

Internationale levering

Voor internationale leveringen gelden andere levertijden. Ook voor alle internationale leveringen maken wij gebruik van de diensten van PostNL. Over het algemeen worden bestellingen uit België, Duitsland, Luxemburg en Frankrijk binnen 1-3 werkdagen na verzending geleverd.

Bezorging als pakket of via de brievenbus

Wij hanteren twee bezorgmethodes. Bestellingen die qua omvang niet door de brievenbus passen of een grotere waarde hebben worden aan de deur bezorgd door de pakketservice van PostNL. Pakketjes van geringe waarde en met afmetingen kleiner dan 38 x 26,5 x 3,2 centimeter worden via de brievenbus bezorgd. Dit heeft als voordeel dat u niet thuis hoeft te blijven om de bestelling in ontvangst te nemen. Bovendien wordt het milieu hierdoor minder belast.

De bezorgmethode is dus afhankelijk van de afmetingen van de zending en de waarde van de bestelling. Welke bezorgmethode op uw bestelling van toepassing is leest u in de verzendbevestiging die u per e-mail van ons ontvangt op de dag van verzending. Indien sprake is van een levering via de pakketservice van PostNL, dan bevat deze bevestiging tevens een track and trace code om de zending via internet te kunnen volgen.

Bezorging op het werk of bij de buren

Wilt u uw bestelling liever op een alternatief adres ontvangen? Bijvoorbeeld op het werk, of bij de buren laten bezorgen? Dat kan! Tijdens het afrekenen heeft u de mogelijkheid om een afwijkend bezorgadres te kiezen. Uw bestelling wordt dan niet thuis bezorgd, maar op het gekozen bezorgadres.

* Geldt voor het artikel een levertijd, dan wordt het product verzonden zodra het weer op voorraad is.
** Uitgezonderd feestdagen