Muisarm behandeling

Muisarm klachten

Enige tijd geleden begon ik last te krijgen van mijn rechterarm. Dat is lastig want ik zit de hele dag achter mijn bureau te typen en met de “muis” te schuiven. Nou ga ik niet zo gauw naar een dokter dus ben maar gewoon doorgegaan terwijl ik muisarm symptomen vertoonde. Ik dacht bij mezelf “het is vanzelf gekomen en het gaat vanzelf weer weg”. Dat ging het dus niet.

Muisarm oefeningen

Van kennissen diverse adviezen en muisarm oefeningen gekregen over de juiste houding achter je bureau en zo heb ik ook nog een speciale muis gekocht en ben begonnen met zo nu en dan links te muizen. Zo begon dus mijn muisarm.

Muisarm behandeling

Op een gegeven moment zegt mijn vrouw tegen mij waarom ga je niet eens met je muisarm klachten naar een therapeut voor een muisarm behandeling. Misschien was dit wel een goed idee want het schoot niet echt op. Ik kwam terecht bij een therapeute die SAM gebruikt. Nou dat was een schot in de roos!

Ik wist niet dat ik door die muisarm zoveel pijnlijke spieren kreeg. Ik merkte dat door het gebruik van SAM de spieren soepel werden en de pijn verdween. Het hielp. Hoera! Die 2 electroden werden warm, er zat blijkbaar een verwarmingselement in en ik voelde een massage op de plaats waar de electroden zaten. Het was net of er een paar extra handen aan het masseren waren. Dit was een lekkere muisarm behandeling! Mijn spieren werden opgewarmt en gemasseerd. “Heerlijk” zei ik. “Ja, dat zeggen ze allemaal”, zei ze lachend. De spieren worden verwarmt en in beweging gezet door kleine stroompjes uit de electroden. De doorbloeding komt op gang, de spieren worden soepel en de pijn gaat weg.

Muisarm voorkomen?

Nu heb ik SAM zelf aangeschaft en gebruik hem zodra ik last krijg. Voel ik ergens mijn muisarm opkomen dan zet ik de electroden er op en zet ‘m aan en binnen een half uur is je spier weer soepel en pijnvrij. Als een pijnlijke spier lastiger te vinden is experimenteer ik met het verschuiven van de electroden op verschillende plaatsen rondom de pijnplek. Je voelt dan precies waar de electroden het meeste effect hebben.

Muisarm behandeling
Het apparaat: SAM

1 gedachte over “Muisarm behandeling

  1. Hoi Eric,
    Ik ben laaiend enthousiast over SAM.

    Even mijn verhaal: Sinds enige dagen had ik behoorlijk last van een “muisarm”, kon hem niet gebruiken en had er veel pijn aan, dus aan de paracetamol.
    Het toekomstbeeld van de “fysio” zag ik niet zo zitten en kwam via internet aan SAM. Ik ontving hem gisterenmorgen en heb hem 2x gebruikt en deze morgen nogmaals.
    De pijn was gisteren al weg en sinds vanmorgen heb ik weer voor 80% de beschikking over mijn “muisarmpje”.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.