stijve nek en schouders verhelpen

Plaats de electroden simpelweg in de nek of schouders waar de stijve spier of spieren zich bevinden en start de behandeling. Bij het langzaam verhogen van de intensiteit voelt men een aangename pulsering. De diep in het weefsel doordringende electrische pulsen activeren de spier. Het gevoel dat u krijgt is of u gemasseerd wordt door een therapeut. Er zijn meerdere massage instellingen mogelijk. Verhoging van de intensiteit geeft een steviger massage. De intensiteit stelt u in op de door u gewenste sterkte. SAM heeft een ingebouwde timer welke na 30 minuten automatisch de behandeling stopt. De doorbloeding van de stijve spier(en) in de nek of schouders komt op gang en de afvalstoffen worden afgevoerd. Na de behandeling zult u ervaren dat de spier niet langer stijf en hard is maar soepel en zachter. Weg stijve nek en schouders! U kunt uzelf eenvoudig thuis behandelen. Als u een therapeut bezoekt is het thuisgebruik van SAM een uitstekende aanvulling op de behandeling. Uw therapeut kan u informeren over de beste behandelwijze en u bent eerder van uw klachten af.

Voor chronische klachten bestaat het behandelplan met SAM doorgaans uit 10 losse sessies, waarna u al resultaat kunt zien. Over het algemeen is de effectiviteit van de behandeling al zichtbaar na 5 sessies, maar omdat iedere patiënt een andere levensstijl volgt, kan dit verschillen.

Kijk voor meer informatie op de website https://rsi-pijn.nl 

 

1 gedachte over “stijve nek en schouders verhelpen

  1. Hoi Eric,

    Nog heel erg bedankt voor de extra gelpads: ik heb ze een paar keer gebruikt maar ze zijn iets minder warm dan de grote jongens
    Het apparaat is helemaal geweldig; mijn nek, schouders en tennisellebogen zijn al een stukje verbeterd en dat werkt door op het humeur

    Ik was even op de moedersite om te koekeloeren wat er nog meer mogelijk is. Als je weer een bestelling gaat plaatsen voor import zou je dan voor mij toch een kabel kunnen bestellen waar 4 plakpads oppassen? Ik maak ook veel gebruik van acupunctuur opties; ben ook gezegend met PDS

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.