RSI Behandeling

RSI Behandeling

SAM is uitermate geschikt voor de behandeling van RSI gerelateerde klachten. SAM maakt gebruik van “medium frequency pulse” technologie welke diep doordringt in de spieren zonder de huid te irriteren. Deze technologie wordt voornamelijk gebruikt in duurdere professionele apparatuur. SAM is daardoor doeltreffend en ideaal voor thuisgebruik vanwege de eenvoudige bediening. Beide electropads zijn voorzien van verwarmingselementen bedoeld voor het opwarmen van de spieren.

Behandeling

Plaats de electroden simpelweg in het gebied waar de pijnlijke spier of spieren zich bevinden en start de behandeling. Bij het langzaam verhogen van de intensiteit voelt men een aangename pulsering. De diep in het weefsel doordringende electrische pulsen activeren de spier. Het gevoel dat u krijgt is of u gemasseerd wordt door een therapeut. Er zijn meerdere massage instellingen mogelijk. Verhoogt u verder de intensiteit dan is het gevoel dat u steviger wordt gemasseerd. De intensiteit stelt u in op de door u gewenste sterkte. SAM heeft een ingebouwde timer welke na 30 minuten automatisch de behandeling stopt. De doorbloeding van de spier(en) komt op gang en de afvalstoffen worden afgevoerd. Na de behandeling zult u ervaren dat de spier niet langer pijnlijk en hard is maar soepel en zachter. U kunt uzelf eenvoudig thuis behandelen.

1 gedachte over “RSI Behandeling

  1. Ik heb SAM 3 of 4 weken 2x per dag gebruikt en vond dat wel heel prettig voor mijn tennisarm.
    Op dit moment gaat het zo goed dat ik SAM even met rust laat.
    AL met al ben ik er dus wel heel tevreden over.
    Helemaal genezen zal het denk ik niet, in tegenstelling tot een fysio misschien, maar voor nu vind ik het zo wel goed.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.